TRAITEUR EGLEGEM

Voor onvergetelijke feesten !

WELKOM

NUTTIGE WENKEN

RECEPTIES

KINDERMENU'S

KOUDE VOORGERECHTEN

WARME VOORGERECHTEN

SOEPEN

HOOFDSCHOTELS

DESSERTEN

WALKING DINNER

BUFFETTEN

BARBECUE

WIJNKAART

 

 

 

 

HOOFDSCHOTELS

EUR

Varkensgebraad op grootmoeders wijze

13,20

In Mechels bier gemarineerd varkensgebraad met groentenpalet

14,00

Varkenshaasje met peperroomsaus en knapperig vers slaatje

15,00

Varkenshaasje met Provencaalse botersaus en groentjes

17,60

Varkenshaasje op zijn Italiaans met krieltjes 

18,70

Rood en wit gebraad met seizoengroenten

16,50

Kalfsgebraad met paprikasaus en spekjes aangevuld met seizoengroenten

18,70

Gevuld kalfsrolletje met gandaham in een sausje

     van trappist en luikse siroop, seizoengroentjes

18,70

Kalfsmedaillon met roomsaus - groentensymfonie

19,80

Mechelse koekoek in een krokant jasje van speculoos
      overgoten met een Westmals aroma

17,60

Chateaubriand met wijnhandelaarsaus uit Bordeaux en
      groentemozaiek, kroketten

20,90

Eendenborst met groentenboeket en pepersaus 

17,60

Eendenborst met appelsiensaus en bijhorende garnituur

17,60

Parelhoen met groene kruidensaus 

16,50

Tournedos met champignonsaus

19,90

Kalkoenfilet met peertje en appel en veenbesjes, oesterzwammen en roomsaus

16,50

Lamsfilet met groentesymfonie en aardappelgratin

22,00

Deze gerechten zijn geserveerd met huisbereide kroketten, amandelkroketjes, gebakken kasteelaardappelen of gratin-aardappelen naar keuze.

In het wildseizoen hebben wij speciale wildsuggesties !