WELKOM
NUTTIGE WENKEN
RECEPTIES
KINDERMENU'S
KOUDE VOORGERECHTEN
WARME VOORGERECHTEN
SOEPEN
HOOFDSCHOTELS
DESSERTEN
WALKING DINNER
BUFFETTEN
BARBECUE
WIJNKAART
|
HOOFDSCHOTELS
|
EUR |
Varkensgebraad op grootmoeders wijze |
13,20 |
In Mechels bier gemarineerd varkensgebraad met groentenpalet |
14,00 |
Varkenshaasje met peperroomsaus en knapperig vers slaatje |
15,00 |
Varkenshaasje met Provencaalse botersaus en groentjes |
17,60 |
Varkenshaasje op zijn Italiaans met krieltjes |
18,70 |
Rood en wit gebraad met seizoengroenten |
16,50 |
Kalfsgebraad met paprikasaus en spekjes aangevuld met seizoengroenten |
18,70 |
Gevuld kalfsrolletje met gandaham in een sausje
van trappist en luikse siroop, seizoengroentjes |
18,70 |
Kalfsmedaillon met roomsaus - groentensymfonie |
19,80 |
Mechelse koekoek in een krokant jasje van speculoos overgoten met een Westmals aroma |
17,60 |
Chateaubriand met wijnhandelaarsaus uit Bordeaux en groentemozaiek, kroketten |
20,90 |
Eendenborst met groentenboeket en pepersaus |
17,60 |
Eendenborst met appelsiensaus en bijhorende garnituur |
17,60 |
Parelhoen met groene kruidensaus |
16,50 |
Tournedos met champignonsaus |
19,90 |
Kalkoenfilet met peertje en appel en veenbesjes, oesterzwammen en roomsaus |
16,50 |
Lamsfilet met groentesymfonie en aardappelgratin |
22,00 |
Deze gerechten zijn geserveerd met huisbereide kroketten, amandelkroketjes, gebakken kasteelaardappelen of gratin-aardappelen naar keuze.
In het wildseizoen hebben wij speciale wildsuggesties !
|