TRAITEUR EGLEGEM

Voor onvergetelijke feesten !

WELKOM

NUTTIGE WENKEN

RECEPTIES

KINDERMENU'S

KOUDE VOORGERECHTEN

WARME VOORGERECHTEN

SOEPEN

HOOFDSCHOTELS

DESSERTEN

WALKING DINNER

BUFFETTEN

BARBECUE

WIJNKAART

  

 

 

WARME VOORGERECHTEN

 EUR

Koninginnehapje

8,90

Viskorfje

11,00

Kaaskroketten

7,50

Garnaalkroketten

8,50

Oostends vispannetje

12,50

Tongfilets gevuld met zalm en kreeftensaus (dagprijs)

Tongfilets op Normandische wijze (dagprijs)

Zalmhaasje met fijne groenten en limoen-botersausje

12,00

Scampis met teerlinggroentjes in kreeftenroom geparfumeerd met Pernod

12,50

Scampis in een pittig sausje van tomaat en boursin

12,50

Lauwe asperges met gerookte zalm en bieslooksaus (seizoen)

13,00

Schartongrolletjes in een sausje van witloof
      en garnaaltjes met Hoegaards witbier

12,50

Kabeljauwhaasje met asperges in een botersausje van Delirium
en een crumble van Oud Brugge-kaas
 (seizoen)

14,00

Pakketje van zeewolf in Gandaham met wortelbotersaus en fijne groentjes

13,00

Pannetje met zeedelicatessen in saffraansausje

16,00

Romig stoofpotje van Noordzeevis en aardappeltorentje

11,50

Compositie van de visser

(zalmroosje, tomaatje met garnaal, lepelhapje met

gesauteerde scampi in kruidenboter, kreeftensoepje,

gestoomde zalm in Hollandse saus)

12,50

        

Ook als tussengerecht - suppl. als hoofdschotel